DÉCOUVREZ L'ACTUALITÉ AUTOUR DE CET ENDROIT >>

Charoncle ons paradijs à Saint-Mesmin

Maison

Charoncle ons paradijs
Pourquoi cette publicité?

Description :

rust en vrijheid!
2,5/5

Ajouter/modifier une information
Je suis le propriétaire
Helaas de laatste avond,  waarom weggaan als het h
Helaas de laatste avond, waarom weggaan als het hier zo fijn is. Wat hebben we geboft met het weer. Het was in één woord geweldig.
Helaas onze vakantie zit er weer bijna op.
Alles i
Helaas onze vakantie zit er weer bijna op. Alles is ziet er weer geweldig uit, je kan zien dat we er geweest zijn. De voorspellingen waren niet geweldig, maar we hebben genoten van het weer, de omgeving en vooral van de zon. Hopelijk genoeg energie opgedaan voor de aankomende weken.
Een heerlijk zonnige dag, boodschappen gedaan. Voor De eerste dagen voldoende in huis. Lekker buiten gewerkt, de helft van de oprit is weer onkruid vrij. Daarna de laatste 3 rotan stoelen verbrand. Het was een prima dag.
Pourquoi cette publicité?
Zoals we begonnen zo eindigden we.
Het was een hee
Zoals we begonnen zo eindigden we. Het was een heerlijke week. Morgen weer terug helaas, we willen best nog even blijven. Alles is klaar voor de winter, wij nog niet!
Gelukkig de zon is er weer.
Gelukkig de zon is er weer.
Met zijn allen, vakantie vieren. Heerlijk doen waa
Met zijn allen, vakantie vieren. Heerlijk doen waar je zin in hebt.
Toch de zon
Toch de zon
Toch de zon
Toch de zon
Na een dag eindelijk de zon en hard werken, rust!
Na een dag eindelijk de zon en hard werken, rust!
Mijn vader heeft hard gewerkt, en chloor doet de r
Mijn vader heeft hard gewerkt, en chloor doet de rest
Nat, koud en wisselvallig.
Dus eten, drinken, cand
Nat, koud en wisselvallig. Dus eten, drinken, candy cruschen en lezen.
We zijn er, wat een genot. Een week genieten.
Nog maar 1 nachtje slapen en dan gaan we weer een week genieten. Dit keer gaan we gezellig met z'n drieën. Mijn vader komt ons gezelschap houden. :-) Hopelijk krijgen we mooi weer. Ik heb er zin in.
De laatste avond :-/ Alles schoon en de koffer weer gepakt! Een gezellige week met zeer wisselend weer. Het was toch gezellig en jammer dat het alweer voorbij is.
Gisteren en vandaag maar eens lekker op visite geweest. Gisteren naar Carla en Pieter in Bardille iets voorbij Charlat, en vandaag op de koffie bij Eddy en Liliane. het is erg somber weer, veel mist en motregen dus geen weer om buiten te zijn. Alleen maandag was het strak blauw , maar helaas veel wind. Dus lekker bij de kachel met heerlijke kaas en wijn. dat maakt je vakantie weer helemaal goed.
Na een vlotte reis met veel wind, zitten we nu heerlijk bij de houtkachel aan een glas rode wijn. Een week genieten van rust. De katten hebben het prima gedaan onderweg en zijn nu ook erg blij. Dus proost op het goede leven.
Nog twee nachtjes slapen en dan gaan we weer een week genieten. Helaas zonder onze grote vriend Balou. Dus ik ga het wandelen missen. Alleen de bossen in zie ik niet zo zitten.
Zomer 2013
Zomer 2013
Ook onze laatste dag was heerlijk zonnig. Zo nu en dan wat sluier bewolking. Alles is opgeruimd en winter klaar. Helaas heb ik vandaag de hor op mijn teen laten vallen en zit ik nu met mijn voet omhoog. Ik denk dat ik mijn teentje goed gekneusd heb, hij is blauw en dik en kan er geen pantoffel of schoen op verdragen. Het onweert nu toch echt, een goed moment om af te sluiten, al zou ik best nog wel even willen blijven.
Wat nou regen en onweer, gewoon tot 3 uur in de zon gezeten. Ik heb de laatste peren lekker gestoofd, en vanavond samen met confit de canard gegeten. Wat een genot. De verwachting is nog steeds onweer, maar voorlopig is het nog steeds droog. Morgen de laatste dag. Dus opruimen en alles winter klaar maken.
Pourquoi cette publicité?

Actualités des Maison à proximité

Merci d'avoir laissé un avis sur Beenaps, il sera mis à l'étude avant de paraître

Connectez-vous pour laisser votre avis !

Charoncle ons paradijs, Saint-Mesmin mis à jour le 2016-07-07